Қазақстан Мұсылмандары Діни басқармасы
«Халал Даму»стандарттау және сертификаттау орталығы

«Восток-Молоко»

Кәсіпорын атауы
ТОО «Восток-Молоко»
Сауда белгісі
«Восток-Молоко»
Қызмет түрі
Тіркеу нөмірі
№000903
Алған күні
04.05.2025
Аяқталу күні
03.05.2026
Өңір
ШҚО
Бақылаушы
Мекен-жайы

РК, ВКО, город Усть-Каменогорск, улица Самарское шоссе, 5.

Телефон нөмірі
Бақылаушы
Еламан Ержанұлы
+ ‪7 747 793 9269‬
ШҚО
Сертификат
Сауда маркалары

МОЛОКО:

1.    Молоко питьевое пастеризованное. Массовая  доля жира 2 %

2.    Молоко питьевое пастеризованное. Массовая  доля жира 2,5 %

3.    Молоко питьевое пастеризованное. Массовая  доля жира 3,2 %

4.    Молоко питьевое пастеризованное. Массовая  доля жира 4 %

5.    Молоко питьевое топленое. Массовая  доля жира 3,2 %

МЯГКИЕ СЫРЫ:

6.    Сыр  Адыгейский. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.  

7.Сыр копчёный «Качкавал» «Косичка». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

8.Сыр «Качкавал» «Косичка». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %. 

9.Сыр копчёный «Качкавал» «Косичка» со вкусом копчёного лосося. Массовая доля жира  в сухом веществе 30 %.

10.Сыр «Качкавал» «Косичка» со вкусом копчёного лосося. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

11.Сыр «Качкавал» «Палочки». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

12.Сыр копчёный «Качкавал» «Соломка». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %. 

13.Сыр «Качкавал» со вкусом паприки. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

14.Сыр нежирный для плавления ускоренного созревания. 

РАССОЛЬНЫЕ СЫРЫ

15.Сыр Моцарелла. Массовая доля жира в сухом веществе  45%.

 16.Сыр Брынза. Массовая доля жира в сухом веществе  45 %.

17.Сыр  Сулугуни. Массовая доля жира в сухом веществе  45 %.

ПОЛУТВЕРДЫЕ СЫРЫ

18.Сыр Костромской. Массовая доля жира в сухом веществе 45%.

19.Сыр «Озёрный». Массовая доля жира в сухом веществе  40 %.

20.Сыр «Гауда  Премиум». Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.

21.Сыр Голландский. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.

22.Сыр Российский. Массовая доля жира в сухом веществе 50 %.

23.Сыр Маасдам. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %. 

24.Сыр Томм. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.

25.Сыр «Качотта» с пажитником. Массовая доля жира в сухом веществе 45%

26.Сыр «Хаварти Премиум». Массовая доля жира в сухом веществе 45%.

27.Сыр «Пармезан Премиум». Массовая доля жира в сухом веществе 30%.

ПЛАВЛЕНЫЕ СЫРЫ:

28. Сыр  плавленый Алматинский. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

29. Сыр  плавленый Городской. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

30. Сыр  плавленый Столовый. Массовая доля жира в сухом веществе 20 %.

31. Сыр плавленый колбасный копчёный.  Массовая доля жира в сухом веществе 30%. 

32. Сыр плавленый «Янтарь».  Массовая доля жира в сухом веществе 60 %. 

33. Сыр плавленый «Волна».  Массовая доля жира в сухом веществе 55 %.

34. Сыр плавленый «Шоколадный». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.

35. Сыр плавленый со вкусом лосося. Массовая доля жира в сухом веществе 40 %.

36. Сыр плавленый со вкусом грибов. Массовая доля жира в сухом веществе 55 %. 

37. Сыр плавленый со вкусом копчёных колбасок.Массовая доля жира в сухом веществе 45 %. 

38. Сыр плавленый со вкусом мяса халяль.Массовая доля жира в сухом веществе 45 %. 

СҮТ 

 1.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 2 %

 2.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 2,5 %

3.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 3,2 %

4.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 4 %

5.Қыздырылған ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 3,2 %  

ЖҰМСАҚ ІРІМШІК 

6.Адыгейский ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

7.Ысталған «Качкавал» «Косичка» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %. 

8.«Качкавал» «Косичка» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.

9.Ысталған «Качкавал» ірімшігі «Косичка» қақталған арқан балық дәмімен.  

Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.

10.«Качкавал» ірімшігі «Косичка» қақталған арқан балық дәмімен. 

Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.

11.«Качкавал» «Палочки» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.

12.Ысталған «Качкавал» «Соломка» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %. 

13.«Качкавал» ірімшігі қызыл бұрыш дәмімен. 

Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.

14.Балқыту және жылдам пісетін майы аз ірімшік.

ТҰЗДЫҚ ІРІМШІК

15.Моцарелла ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%. 

16.Брынза ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

17.Сулугуни ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

ЖАРТЫЛАЙ ҚАТТЫ ІРІМШІК

18.Костромской ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%.

19.«Озёрный» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 40 %.

20.«Гауда  Премиум» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

21.Голландский ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

22.Российский ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 50 %.

23.Маасдам ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %. 

24.Томм ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

25.«Качотта» ірімшігі пажитникпен қосылған. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%.

26.«Хаварти Премиум» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%. 

27.«Пармезан Премиум» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30%. 

БАЛҚЫТЫЛҒАН ІРІМШІК  

28. Алматы балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.

29. Қалалық балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %. 

30. Асханалық балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 20 %.

 31. Балқытылған шұжықты ысталған ірімшігі.  Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30%. 

32. «Янтарь» балқытылған ірімшігі.  Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 60 %.

33. «Толқын» балқытылған ірімшігі.  Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 55 %. 

34. «Шоколадты» балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %. 

35. Арқан балық дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 40 %. 

36. Саңырауқұлақ дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 55 %. 

37. Ысталған шұжық дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.

38. Халал ет дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.