
«Восток-Молоко»
РК, ВКО, город Усть-Каменогорск, улица Самарское шоссе, 5.

Сертификатталған
МОЛОКО:
1. Молоко питьевое пастеризованное. Массовая доля жира 2 %
2. Молоко питьевое пастеризованное. Массовая доля жира 2,5 %
3. Молоко питьевое пастеризованное. Массовая доля жира 3,2 %
4. Молоко питьевое пастеризованное. Массовая доля жира 4 %
5. Молоко питьевое топленое. Массовая доля жира 3,2 %
МЯГКИЕ СЫРЫ:
6. Сыр Адыгейский. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
7.Сыр копчёный «Качкавал» «Косичка». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
8.Сыр «Качкавал» «Косичка». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
9.Сыр копчёный «Качкавал» «Косичка» со вкусом копчёного лосося. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
10.Сыр «Качкавал» «Косичка» со вкусом копчёного лосося. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
11.Сыр «Качкавал» «Палочки». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
12.Сыр копчёный «Качкавал» «Соломка». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
13.Сыр «Качкавал» со вкусом паприки. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
14.Сыр нежирный для плавления ускоренного созревания.
РАССОЛЬНЫЕ СЫРЫ
15.Сыр Моцарелла. Массовая доля жира в сухом веществе 45%.
16.Сыр Брынза. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
17.Сыр Сулугуни. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
ПОЛУТВЕРДЫЕ СЫРЫ
18.Сыр Костромской. Массовая доля жира в сухом веществе 45%.
19.Сыр «Озёрный». Массовая доля жира в сухом веществе 40 %.
20.Сыр «Гауда Премиум». Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
21.Сыр Голландский. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
22.Сыр Российский. Массовая доля жира в сухом веществе 50 %.
23.Сыр Маасдам. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
24.Сыр Томм. Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
25.Сыр «Качотта» с пажитником. Массовая доля жира в сухом веществе 45%
26.Сыр «Хаварти Премиум». Массовая доля жира в сухом веществе 45%.
27.Сыр «Пармезан Премиум». Массовая доля жира в сухом веществе 30%.
ПЛАВЛЕНЫЕ СЫРЫ:
28. Сыр плавленый Алматинский. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
29. Сыр плавленый Городской. Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
30. Сыр плавленый Столовый. Массовая доля жира в сухом веществе 20 %.
31. Сыр плавленый колбасный копчёный. Массовая доля жира в сухом веществе 30%.
32. Сыр плавленый «Янтарь». Массовая доля жира в сухом веществе 60 %.
33. Сыр плавленый «Волна». Массовая доля жира в сухом веществе 55 %.
34. Сыр плавленый «Шоколадный». Массовая доля жира в сухом веществе 30 %.
35. Сыр плавленый со вкусом лосося. Массовая доля жира в сухом веществе 40 %.
36. Сыр плавленый со вкусом грибов. Массовая доля жира в сухом веществе 55 %.
37. Сыр плавленый со вкусом копчёных колбасок.Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
38. Сыр плавленый со вкусом мяса халяль.Массовая доля жира в сухом веществе 45 %.
СҮТ
1.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 2 %
2.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 2,5 %
3.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 3,2 %
4.Пастерленген ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 4 %
5.Қыздырылған ішуге арналған сүт. Майдың массалық үлесі 3,2 %
ЖҰМСАҚ ІРІМШІК
6.Адыгейский ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
7.Ысталған «Качкавал» «Косичка» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
8.«Качкавал» «Косичка» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
9.Ысталған «Качкавал» ірімшігі «Косичка» қақталған арқан балық дәмімен.
Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
10.«Качкавал» ірімшігі «Косичка» қақталған арқан балық дәмімен.
Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
11.«Качкавал» «Палочки» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
12.Ысталған «Качкавал» «Соломка» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
13.«Качкавал» ірімшігі қызыл бұрыш дәмімен.
Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
14.Балқыту және жылдам пісетін майы аз ірімшік.
ТҰЗДЫҚ ІРІМШІК
15.Моцарелла ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%.
16.Брынза ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
17.Сулугуни ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
ЖАРТЫЛАЙ ҚАТТЫ ІРІМШІК
18.Костромской ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%.
19.«Озёрный» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 40 %.
20.«Гауда Премиум» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
21.Голландский ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
22.Российский ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 50 %.
23.Маасдам ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
24.Томм ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
25.«Качотта» ірімшігі пажитникпен қосылған. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%.
26.«Хаварти Премиум» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45%.
27.«Пармезан Премиум» ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30%.
БАЛҚЫТЫЛҒАН ІРІМШІК
28. Алматы балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
29. Қалалық балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
30. Асханалық балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 20 %.
31. Балқытылған шұжықты ысталған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30%.
32. «Янтарь» балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 60 %.
33. «Толқын» балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 55 %.
34. «Шоколадты» балқытылған ірімшігі. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 30 %.
35. Арқан балық дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 40 %.
36. Саңырауқұлақ дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 55 %.
37. Ысталған шұжық дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.
38. Халал ет дәмімен балқытылған ірімшік. Құрғақ заттағы майдың массалық үлесі 45 %.